Akutlinjen - gratis rådgivning og støtte

Oplever du det er svært at blive gravid – måske er du allerede i gang med fertilitetsbehandling og mangler én at tale med her og nu om de svære tanker og følelser?

Hver onsdag tilbyder jeg gratis samtaler mellem klokken 9 og 14. Du kan ringe uden at have booket en tid på forhånd, og vi kan tale om lige præcis det, du har behov for. 

Oplevelser med Akutlinjen

Anja

"Jeg ville ønske, at du fandtes, da jeg selv ventede tvillinger for 13 år siden. Det havde gjort en forskel at tale med en, som vidste nøjagtig hvad jeg gennemgik - så jeg ikke følte mig så alene."

Lena

"1000 tak for samtalen idag. Tænk sig engang at det kan give så meget.
Nu overvejer jeg kraftigt, om jeg skal flytte lidt rundt på økonomien, så jeg kan bruge dig lidt mere kontinuerligt." 

Oplever du sorg fylde i din hverdag?

Selvom sorg er en universal følelse, så kan det føles som verdens mest ensomme sted, når du oplever et tab. Der er støtte for dig, som ønsker at arbejde med dit tab

Klik her og læs mere om sorgbearbejdelse
Sannes oplevelse med gratis hjælp og støtte på Akuttelefonen

Sanne

"Jeg har ledt efter sådan en mulighed - og der var du jo! Jeg er så glad for at 30 minutters samtale kan føre så mange gode tanker med sig. Tak for din hjælp til at få styr på tankerne."

Katja

"Tænk at 30 min. kan bringe så mange positive forandringer med sig - nu føler jeg, at jeg kan tale med min kæreste om mine følelser og måske hjælpe ham lidt på vej når jeg lukker helt ned for kommunikationen, tak for hjælpen."