Priser på fertilitetscoaching

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål. 

Få en gratis afklarende samtale

Denne 30. min. online samtale er for dig/jer, som:

 • Ønsker at blive klogere på, hvordan du kan blive klædt på til at håndtere den emotionelle belastning, tanker og livsændringer, som kan opstå på rejsen mod en graviditet
 • Oplever nye sider, som er svære at håndtere og rumme hos dig selv, en partner eller nære relationer
 • Ønsker at mærke kemien og høre hvordan jeg konkret kan gøre en forskel for dig, så du kan have det godt følelsesmæssigt på denne rejse 

Coaching

Coaching er en fantastisk måde at arbejde med sig selv på og skabe langsigtede ændringer. Ofte vil du opleve, at det ikke kun er i sessionerne, at ændringerne sker, men i lige så høj grad mellem sessionerne, hvor du arbejder med de forskellige teknikker og redskaber. Derfor er min anbefaling, at du kommer hver 14. dag de første 3 gange og derfor 1 gang om måneden.

Jeg tilbyder både enkelte sessioner samt klippekort og Fertilitetsforløb. Men som coach og mentor oplever jeg de største forandringer ske, når du er villig til at arbejde med dig selv, og de mønstre du oplever bremse dig, over en længere periode.

Coachsessioner 1-1

Coaching - din første indledende session a 90 min. - pris 950 kr.

 • denne session bruges til at komme i dybden med din historie, og  vi afdækker sammen, hvor du oplever din fertilitetsrejse påvirker dig i negativ grad. 

Klippekort 4 sessioner a 70 min. - pris 3400 kr. (besparelse 400 kr.)

Fertilitetsforløb - 8 sessioner a 70 min. målrettet dig som prøver at blive gravid naturligt, er på vej i eller som er i gang med fertilitetsbehandling (se mere info om indhold længere nede på denne side). 

 • Ved køb af et Fertilitetsforløb, er der ingen begrænsninger for, hvornår sessionerne skal være afholdt
 • Bliver du gravid inden dit forløb er afsluttet, tilpasses sessionerne din nylige graviditet samt de tanker/følelser som kan opstå
 • Suppert hele vejen

Pris 6000 kr.

Ved køb af flere sessioner efter dit fertilitetsforløb, til brug online eller i Espergærde pris 850 kr.  - varighed 70 min.

Fertilitetsforløbet - Freedom Fertility Formula

- er forløbet hvor du guides fra følelser af fastlåsthed til følelsesmæssig frihed. Du bliver i stand til at håndtere alle nye følelser, tanker og ikke mindst omverdenen, når graviditeten lader vente på sig. Og du lærer, hvordan du på daglig basis minimerer følelsesmæssig stres og overbelastning, så du fremadrettet kan deltage i venindernes babyshower uden af føle dig drænet og i stand til at navigere i en verden fyldt med barnevogne og gravide maver.  

Dette forløb er for dig, som er bevidst om at du gerne vil klædes på fra inderst til yderst til at kunne håndtere denne følelsesmæssige rejse, du er startet på ved hjælp af teknikker og værktøjer som giver dig handlekraften tilbage, minimerer den følelsesmæssige overbelastning og som booster din fertilitet. 

Måske kan du slet ikke genkende hende som kigger tilbage i spejlet eller mærke hvad det er, der gør dig oprigtigt glad, fordi alting drejer sig om at blive gravid eller fertilitetsbehandling. Livet er blevet sat lidt på standby i drømmen om at gå videre til næste fase i livet. 

Mangler du en, som forstår nøjagtig hvad det er, du oplever - en som kan hjælpe dig med den tunge bagage, du bærer rundt på - hvis ja så er dette forløb for dig.

Igennem 8 sessioner som målrettes dig og de udfordringer du oplever, vil du mærke og opleve

 • Du føler dig lettere - du og ikke mindst din krop er ikke konstant i alarmberedskab
 • Du bliver i stand til at takle alle typer følelser (også dem som kommer når din svigerinde/veninde igen bliver gravid)
 • Du bliver forstået og mødt der, hvor du er 
 • Du skal ikke længere kæmpe alene, du har en livline som støtter dig og forstår dig
 • Du får teknikker og redskaber som støtter dig på din rejse og hjælper dig med at opnå ro, accept og kontrol
 • Du lærer at bruge vigtige redskaber til, på daglig basis, at minimere den følelsesmæssige stres som opstår når graviditeten lader vente på sig

Så du efter endt forløb er klædt på til at håndtere livet i behandling, tankerne som kommer på besøg alle ugens dage og ikke mindst den følelsesmæssige og psykiske overbelastning, du mærker i dig selv og fra omverdenen.

P.s Bliver du gravid, inden du er færdig med dit forløb, så jubler jeg sammen med dig og tilpasser resten af forløbet til dig og din graviditet. 

Men hvad følger med? Book en gratis samtale og lad mig fortælle dig alt om, hvad du får med, så du kan blive bedst muligt klædt på til rejsen mod en graviditet

(Du kan naturligvis dele betalingen op i 2 rater)

Parcoaching

1 Session a 70 min. - pris 950 kr.

Klippekort 3 sessioner a 70 min. - pris 2700 kr.

For dig som oplever sorg efter tab

Oplever du efter endt fertilitetsforløb eller coaching sessioner at tidligere tab, fylder i dit liv og påvirker livet? Hvis ja, så tilbyder jeg, alle tidligere klienter hos mig, en reduceret pris ved opstart i et sorgforløb. Årsagen til du ønsker at arbejde med dit tab kan være:

 • Fordi du oplever efter at være blevet gravid, at tidligere tab/ aborter fylder så meget, at det er svært at være tilstede i din nye graviditet og i livet efterfølgende
 • At du har svært ved at starte i fertilitetsbehandling igen pga. tidligere tab
 • Ønsker at afslutte rejsen mod et barn, hvis og såfremt du oplever, børn ikke bliver en del af dit liv fremadrettet

Der kan være mange grunde til, at du er lige her og søger hjælp til at bearbejde det tab, du har oplevet. Uanset årsagen vil jeg gerne hjælpe og guide dig i den nye verden du står i, ved at arbejde med de uafsluttede følelser, så du bliver i stand til at være i livet sorgen uden smerten som ledsager

Ved investering i et personligt sorgforløb vil din pris være 4500 kr.  dvs. en besparelse på 1500 kr. 

 

Et sorgforløb kører over 8 uger, hvor vi ses online/fysisk hver uge a en times varighed.

Dette tilbud gælder alle tidligere klienter, som har været i forløb hos mig

Afbud

Afbud skal meldes så tidligt som muligt, dog senest 24 timer før. Så der er mulighed for en anden kan booke din tid.

Ved senere afbud afregnes den fulde pris for sessionen - dette gælder også ved sygdom eller hvis du udebliver.

Coaching, uanset hvor i verden du bor

Samtalerne med mig kan afholdes, uanset hvor i Danmark eller udlandet du bor. Hvis du ønsker at møde mig, kan det ske i Espergærde eller over Zoom. Det er helt op til dig.

Altid fuld fortrolighed

Når du kommer til coaching hos mig, er du i trygge hænder. Alle samtaler er fortrolige og kun mellem du og jeg. 

Vi mødes her - når du kommer til din session hos mig

Adresse
Hyacintvej 17
3060 Espergærde
Rutevejledning