Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid. 

Interesseret i en gratis afklarende samtale?

Denne samtale er for dig/jer, som ønsker at blive klogere på, hvordan du kan lære at håndtere følelser, tanker og livet, som kan have ændret sig på rejsen mod en graviditet. Måske oplever du/I nogle helt nye sider, som er svære at håndtere og rumme hos dig selv eller hinanden.

Samtalen er på 30 min. og der er mulighed for at mærke kemien imellem os, og ikke mindst høre om, hvordan jeg konkret kan hjælpe på denne rejse med mere ro, støtte og unikke sessioner skræddersyget til dig/jer i fertilitetsbehandling, så livet ikke kun overleves men leves i ventetiden.

Coaching priser

Din første session, opstartssession koster 850 kr.  - varrighed 1,5 time.  Efterfølgende sessioner koster 750 kr.  - varrighed 70 min.

Klippekort: Ved køb af 3 sessioner kan du opnå en rabat. Din engangspris bliver 1950 kr. dvs. 650 kr.  for hver session. 

Ved køb af klippekort, er der ingen begrænsninger for, hvornår sessionerne skal være afholdt. Stopper du inden de købte sessioner er brugt, gives der ikke penge retur. 

 

Parcoaching priser

Opstartssessionen for par er 1100 kr. første gang  - varrighed 1,5 time. Efterfølgende sessioner koster 1000 kr.  - varrighed 70 min.

Klippekort for par: Ved køb af et klippekort på 3 sessioner,  opnåes der en rabat, så prisen bliver 950 kr. pr session.

Afbud

Afbud skal meldes så tidligt som muligt, dog senest 24 timer før. Så der er mulighed for en anden kan booke din tid.

Ved senere afbud afregnes den fulde pris for sessionen - dette gælder også ved sygdom eller hvis du udebliver.

Coaching, uanset hvor du bor

Samtalerne med mig kan afholdes, uanset hvor i Danmark eller udlandet du bor. Hvis du ønsker at møde mig, kan det ske i Espergærde eller over Zoom. Det er helt op til dig.

Kommer du fra Fyn eller Jylland og har lyst til at prøve en session, hvor vi mødes først, er det også muligt, da jeg 1. gang om måneden kommer til Århus eller Odense. På denne måde kan du få oplevelsen af en fysisk session samt opleve kemien imellem os, inden du starter på online sessioner.

Altid fuld fortrolighed

Når du kommer til coaching hos mig, er du i trygge hænder. Alle samtaler er fortrolige og kun mellem du og jeg.