Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid. Hver onsdag mellem klokken 9 og 14 tilbyder jeg desuden gratis samtaler, hvor vi kan tale om lige det, du har brug for her og nu.

Priser

Din første session, Opstartssession koster 850 kr. varrighed 1,5 time. 

Efterfølgende sessioner koster 750 kr. varrighed 70 min.

Klippekort: Ved køb af 3 sessioner kan du opnå en rabat. Din engangspris bliver 1950 kr. dvs. 650 kr.  for hver enkelte session. 

Ved køb af klippekort, er der ingen begrænsninger for, hvornår sessionerne skal være afholdt. Stopper du inden de købte sessioner er brugt, gives der ikke penge retur. 

Pris for sessioner for par er 1100 kr. for op til 1,5 time.

Ønsker du at booke en session hjemme hos dig selv, er prisen 800 kr. samt udgift til transport (statens kilometertakst for kørsel). Jeg kører i Nordsjælland og København.  

Afbud

Afbud skal meldes så tidligt som muligt, dog senest 24 timer før. Så der er mulighed for at en anden kan booke din tid.

Ved senere afbud afregnes den fulde pris for sessionen - dette gælder også ved sygdom eller hvis du udebliver.

Coaching i hele Danmark

Samtalerne med mig kan afholdes, uanset hvor i Danmark eller udlandet du bor. Hvis du ønsker at møde mig, kan det ske i Espergærde, hjemme hos dig eller over Zoom/telefonen. Det er helt op til dig.

Kommer du fra Fyn eller Jylland og har lyst til at prøve en session, hvor vi mødes først, er det også muligt, da jeg 1. gang om måneden kommer til Århus eller Odense. På denne måde kan du få oplevelsen af en fysisk session samt opleve kemien imellem os, inden du starter på online sessioner.

Jeg vil booke tid til opstartsmøde på Fyn / Jylland

Altid fuld fortrolighed

Når du kommer til coaching hos mig, er du i trygge hænder. Alle samtaler er fortrolige og kun mellem du og jeg.