Anbefalinger

Kæmpe tak for dig og dit vigtige arbejde

"Efter mange ugers overvejelser om jeg skulle ringe til Jessie om onsdagen, så gjorde jeg det endelig.
Jeg følte mig ret stærk igennem fertilitetsbehandligen, men alligevel den onsdag efter endnu et negativt svar blev jeg bange for mine egne følelser. Jeg følte, at jeg stod langt langt nede i et sort hul og faktisk ikke vidste, hvordan jeg kom videre… Jeg blev ret bange for mig selv og de følelser jeg rummede lige pludselig.
Vi talte sammen i godt en halv time og endelig var der én som forstod mig. Jeg skulle ikke forklare mig, selvom det kunne være svært at finde ord, så forstod Jessie mig -  endelig. Jeg synes min kæreste og jeg blev bedre og bedre til at snakke sammen efter hvert forsøg, men han forstod mig ikke og jeg kunne også godt se på ham, at det var trættende at høre på mig hver eneste dag og mit svingende humør…
Efter vores samtale om onsdagen havde jeg den bedste samtale med min kæreste. Jeg havde værktøjer til gode emner og måder, hvorpå vi kom lidt dybere ind til hinanden. Så tak!

Jeg vil anbefale dig, at tage kontakt til Jessie, hvis fertilitetsbehandlingen eller din ønskede graviditet faktisk fylder noget hos dig også bare i det små. Selvom jeg endte med en graviditet, så var det overraskende for mig, hvor meget behandlingerne havde fyldt hos mig, hvilket jeg fik hjælp til at komme igennem og føle mig god nok selvom tankerne fyldte i selve graviditeten også. Efterfølgende har Jessie bevaret kontakten og været en kæmpe støtte. Tak for dig, dine altid gode råd, vejledning og forståelse".

Desirée, 29 år 

Snart mor til en dejlig lille pige

I needed support that could not be provided by my husband, family or friends

"I came to discover Jessie’s practice through my treatment at Trianglen; after many unsuccessful years of trying for our second child in the UK it was a great relief to arrive in Denmark where fertility is taken seriously and respected. We were able to conceive our daughter naturally and there is no explanation for our infertility which has made the process confusing and frustrating. I felt wounded and emotionally drained being told to keep trying, it would happen.

I had a number of very emotional conversations with friends and family about our fertility treatment where I came away exhausted and depleted. One friend then suggested speaking to a specialist; I knew Jessie would understand the emotional rollercoaster having been through the experience herself. I felt so ready to accept help and to better understand the emotions I was experiencing. I had also begun to realise that whilst the clinic were aiding us physically that mentally I needed support that could not be provided by my husband, family or friends.

Jessie is warm, welcoming, calm and above all the best person to listen to your fertility problems; she has been through it all and creates an environment where I have felt free to explore what I am feeling, why I am feeling it and how I can begin to deal with it. The tools she has given me to deal with my emotions, worries and anxieties enable me to feel positive about the road ahead. Thank you Jessie, I am truly grateful".

Natasha

Natasha afsluttede sit forløb med glædestårer og en smuk positiv graviditetstest

Livet efter min 2. abort

"Da jeg i december 2020 havde oplevet min 2. abort, kunne jeg ikke finde tilbage til livets glæder. Jeg kunne ikke komme op af det sorte hul selv. Her gik det op for mig, at det var på tide at søge hjælp. Mit eneste krav var, at jeg ville tale med en som havde oplevet det selv. Andre forstår det ikke på samme måde. Mit første møde med Jessie var hårdt. Jeg brød sammen, men i løbet af den 1 og 2 session, havde jeg allerede vundet en del af hverdagsglæden tilbage. Jessie hjalp mig med at få stryr på mine følelser, at mærke efter og hun hjalp mig med at handle på følelserne. 

Når jeg har sessioner med Jessie føler jeg ro og glæde - jeg har efterhånden fået mange øvelser og opgaver med mig i rygsækken, som jeg kan bruge, når jeg bliver tricket eller får det skidt. Jessie lytter og sætter ind lige præcis der, hvor jeg har brug for hjælp.

Jeg vil anbefale hende til alle"

Mette, 29 år

Gik rundt i en zombielignende tilstand, hvor facaden var en del af min hverdagsmakeup

"Kære Jessie 

Da jeg mødte dig for snart et år siden, var mit hoved følelsesmæssigt afcuttet fra kroppen. Jeg gik rundt i en zombielignende tilstand, hvor facaden var en del af min hverdagsmakeup. Jeg sad lidt med følelsen af, at min krop var dækket af ar, som bare nægtede at hele. I mit relative korte voksenliv, havde jeg besteget flere følelsesmæssige bjerge, end de fleste voksne gør gennem et helt liv. Og jeg følte, jeg var et offer for talemåden: ”En ulykke kommer sjældent alene”.  

I næsten tre år havde min krop skreget på hjælp, den ligefrem hungrede efter det. Men der blev bare fyldt mere benzin på tanken, og så kunne jeg køre lidt igen. Den ene sorg afløste den anden, og på daværende tidspunkt havde vi været i fertilitetsbehandling i halvandet år. Jeg havde længe ledt efter modet til at bede om hjælp, da jeg selv var klar over, at jeg snart ikke kunne holde mig oprejst ret meget længere.  

Efter vores afklarende samtale i juli, havde jeg mod på at give det et skud. Da jeg førte gang trådte ind i dit hjem, var skepsissen enorm, men der var ingen tvivl om, at kontrollen stod for fald. Jeg skulle blotte og vende vrangen ud på mig selv, en disciplin jeg aldrig havde mestret over for nogen. Men så kiggede du på mig, og så var det som om, du så lige igennem mig og læste mig som en åben bog. Nogle gange sidder jeg endda med følelsen af, at du kender mig bedre, end jeg selv gør. Du så mig. Da jeg lukkede døren bag mig i Espergærde, blev jeg fyldt af en varme, glæde og lettelse, som bare omfavnede min krop. Den slags følelse, hvor man ikke er i tvivl om, at noget føles helt rigtigt for en. Dette er en tilbagevendende følelse, som jeg møder hver eneste gang, vi har talt sammen.   

Du skal derfor have det allerstørste kompliment, som jeg kan give. Hos dig bliver man altid mødt af varme, nærvær og en ny vinkel at se tingene fra. Jeg føler mig for første gang set, og du har fået mig overbevist om, at mine følelser ikke er fjollede, men nogen man skal mærke og lytte til. Du har hjulpet mig med at skabe et frirum, hvor tryghed er det bærende element for mig. Og nu til det egentlige kompliment; "du får mig til at føle, at jeg ikke bare er et job for dig. Jeg føler, du oprigtigt vil mig det allerbedste, at jeg ikke bare den ”næste klient i rækken”. Du har rakt mig din lillefinger, og jeg har til tider taget hele din hånd i stedet. Og du har ladet mig gøre det. Det skal du vide, at jeg er dig evig taknemmelig for.  

Du har lært mig, at man ikke bare kan feje sine følelser ind under gulvtæppet. Når de er der, så vil de fortælle mig noget også nogle gange ting, som jeg ikke ønsker at forholde mig til. For første gang i fire/fem år mærker jeg mine følelser, og det er i den grad skræmmende og overvældende. Jeg har stadig utrolig svært ved at navigere i dem, men du får skubbet mig i den rigtige retning. Apropos skub… Så skubber du til min kontrol hver evig eneste gang, vi taler sammen. Nogle gange skubber du hårdt, men du skubber aldrig for hårdt. Efterfølgende kan jeg mærke, hvordan mine skuldrer sænker sig, og at jeg nærmest bliver ti kilo lettere (I wish). Jeg sidder med følelsen af, at du skubber mig i den helt rigtige retning og at mine ar stille og roligt, heles. Og I takt med mine ar heles, bliver jeg en langt bedre udgave af mig selv, og det er i den grad også din fortjeneste.  

I fire/fem år har jeg lagt låg på mine følelser, og som du så fint beskriver det, har det været som et håbløst forsøg på at holde en badebold under vande. Jeg har følt, at det var den bedste strategi, hvis jeg skulle være til, når tingene spidsede til.  
Nogle gange når følelserne stadig bliver for overvældende, falder jeg tilbage til den strategi. Men det resulterer i en nærmest kvældende fornemmelse i min krop, når jeg undertrykker mine følelser. Og lige der kontakter jeg dig, nærmest febrilsk, fordi jeg ikke selv føler, at jeg er i stand til at fjerne den kvældende fornemmelse. Lige der, siger du altid de rigtige ting. Du minder mig om de andre og langt mere hensigtsmæssige strategier, som kan få mig over på den anden side. Dine redskaber til håndtering af overvældende følelser har ændret mit syn på følelser i det hele taget. Jeg har langsomt fundet ud af, at mine følelser ikke vil mig ondt, men de er helende og vil vise mig vej.   

Hvis det ikke havde været meningsforstyrrende, kunne jeg skrive tak efter hver eneste endt sætning, for det er virkeligt sådan, jeg har det. Selvom jeg slet ikke føler, at ”tak” er et dækkende ord ift. den støtte, vejledning og hjælp, som du har givet mig, så er det stadig det ord, som dækker det bedst. På nuværende tidspunkt har jeg stadig brug for, du tager mig i hånden og er mit kompas, så jeg kan komme i følelsesmæssigt balance. Målet må være, at jeg selv kan overtage din rolle en dag. Længe har pilen i kompasset snurret uhensigtsmæssigt, og jeg har ikke vidst, hvilket ben jeg skulle stå på. Hver eneste dag føler jeg, at jeg er et skridt tættere på målet, selvom jeg har dage, hvor jeg tager ti skridt tilbage. Du er der altid til at gribe mig, når jeg falder, og det er jeg ubeskrivelig taknemmelig for. Alle, som går i fertilitetsbehandling, burde have dig med på deres rejse, da du i den grad er den perfekte rejsemakker, som holder en i hånden og viser vej, når rejsen kan virke uoverskuelig.  

En dag skal jeg sige farvel til dig, hvilket på nuværende tidspunkt virker uoverskueligt. Men et farvel betyder forhåbentlig, at jeg/vi har fået vores allerstørste ønske opfyldt, en baby. Der er ingen tvivl om, at når jeg om ti eller tyve år ser tilbage på denne tid fra fugleperspektiv, så vil du være et menneske, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Lige nu er jeg overvældet af taknemmelig ift. alt det, du gør og har gjort for mig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at den taknemlighed er kommet for at blive. Jeg er på ingen måde troende, men jeg tror på, at ens veje krydses for en grund.  Med andre ord, så er jeg virkelig glad for, jeg faldt over din profil på Instagram i juni 2020, og jeg derefter tog mig mod til at kontakte dig. Du er den, den snurrende pil i kompasset pegede på.  

Det er meget længe siden, du spurgte, om jeg ville lave et kort skriv om mine tanker ift. vores sessioner, og selvom du har modtaget taknemlige beskeder fra mig på Instagram, så er de på ingen måde dækkende. Jeg har bare ikke været i stand til at sætte ord på det før nu. Flere gange er jeg startet på et skriv, men jeg er altid endt med at slette det. Jeg har skullet ned og kysse bunden et par gange, lære at mærke mine følelser og bare se min situation fra et større perspektiv, før jeg kunne formulere noget, som ydede din hjælp retfærdighed.  

Til trods for, at jeg ikke synes, at ”tak” er dækkende, så er det alligevel sådan, jeg vil afslutte mit skriv. Tusind tak for dig og fordi du hjælper mig på vores fertilitetsrejse". 

De kærligste hilsener  

Cille, 27 år

Min rejse handler ikke kun om at vente på, hvornår jeg bliver gravid

 
"Jessie har først og fremmest hjulpet mig til at lære mig selv bedre at kende i en svær tid, hvor mit store ønske er, at opstå en graviditet.
 
Jeg har fået et større kendskab til mine følelser, fordi Jessie har tvunget mig til at se mine følelser. Jeg har fået redskaber til, hvordan jeg kan tage hånd om følelserne efter jeg har anerkendt dem overfor mig selv.
Jeg kan nu bedre fordybe mig i følelserne, når de kommer, eller skubbe dem til tidspunkter, hvor jeg har tid til at tage mig af dem. Det hjælper mig til at skabe en ro i min hverdag, hvor min rejse ikke kun handler om at vente på, hvornår jeg bliver gravid, men også være glad og taknemmelig for andre ting i livet. Det var ét af de mål, jeg havde, da jeg kontaktede Jessie, og det er stadigvæk et mål for mig at blive bedre til.
 
Jessie er super god til at lytte til, hvor er jeg henne, når vi snakker sammen og er fantastisk til at sætte ord på, når jeg selv har svært ved det. Jeg har altid en følelse af, at blive set og forstået, når vi har snakket sammen, og det betyder meget, da min familie, venner eller kæreste ikke altid forstår, hvorfor jeg reagerer eller føler, som jeg gør. Men det er tydeligt, at Jessie selv har været et fertilitetsforløb igennem, og derfor kender mange aspekter i det at være i fertilitetsbehandling.
 
Jeg er meget glad for, at jeg erkendte overfor mig selv, at jeg havde brug for støtte til at være i den krise, det er for mig, at være ufrivillig barnløs. At have Jessie med på min rejse gør mig til et bedre menneske over for mig selv og hele min omgangskreds. Jeg har selvfølgelig stadigvæk dårlige dage, men derfor er det endnu vigtigere for mig stadigvæk at snakke med Jessie og få redskaber til at håndtere de udfordringer jeg møder på min vej".

Signe, 32 år

Signe sluttede hos mig med glæde over en graviditet 

Ingen tanker eller følelser er forkerte

"Jeg har aldrig været god til at bede om hjælp. Men jeg var nødt til at gøre noget, for jeg kunne ikke fortsætte med at have det sådan, som jeg havde det. Jeg kontaktede Jessie på et tidspunkt, hvor jeg følte mig fastlåst i mit liv. I dag er jeg taknemmelig for at jeg gjorde det.

Gennem coaching med Jessie er jeg blevet mødt med anerkendelse og forståelse af de følelser og tanker jeg har og at de er helt legitime at have. Efter hver session er jeg lettet, mere afslappet og mere optimistisk. Vores samtaler har været et frirum for mig, hvor der er forståelse, ingenting er dumt at snakke om, ingen følelser eller tanker er forkerte. Jessie har udfordret mig, givet mig øvelser og værktøjer, så jeg er bedre rustet til at tage imod de følelser og tanker som opstår på min fertilitetsrejse. Hun har været en hotline for mig, når ensomheden banker på og jeg føler mig stresset. Det er guld værd at have en hotline, når jeg bor langt væk fra familie og venner i Danmark. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Fertilitetscoach Jessie Egedal".

Rie

Jeg var i en depressionslignende tilstand

"Jeg fandt Jessie på et tidspunkt i sommers, hvor det stod rigtig skidt til. Efter to års kamp for at blive forældre og en mistet graviditet undervejs blev det for meget. Jeg kunne ikke rumme mere af alt det, der fyldte med den ene fertilitetsbehandling efter den anden, som ikke gav det ønskede resultat. Relationer hang i tynde tråde og jeg var i  en depressionslignende tilstand. 

Så det kunne ikke være bedre timet, at det var lige dér, jeg greb fat i Jessie.

Først og fremmest giver hun mig den anerkendelse og forståelse, jeg har søgt så længe samt troen tilbage på, at det nok skal lykkes. Bare dét er guld værd. Jeg føler mig lettet, opløftet og glad hver eneste gang, vi har talt sammen. Vores snakke er et frirum, et afbræk. Vi arbejder med mig og alt det svære, som følger med dét at stå midt i fertilitetsland gennem øvelser og værktøjer.

Jeg har ikke givet slip på Jessie endnu. Og jeg glæder mig til den dag, hvor vores snak handler om, at det endelig er lykkedes".

Karina, 26 år

Karina blev gravid i hendes forløb hos mig - og venter i dag på at hun endelig skal møde sin skønne baby

Du gør en kæmpe forskel!

"Kære Jessie

Du skal vide, at Du gør en kæmpe forskel! Du skal vide, at DIN HJÆLP er MEGET værdsat!

Jeg får UTROLIG meget ud af, at have sessioner med dig. De hjælper ikke blot mig, men også mit forhold til min kæreste og hans børn. Det gælder både de samtaler, som er planlagte - men bestemt også dem jeg vælger at kalde "emergency calls". Omend dit speciale er fertilitetscoaching, så bruger vi to også meget tid på at tale om de ting der rør sig inden og under selve fertiliteten. Personligt er jeg blevet overrasket over, at det er "rejsen til at blive mor" der kan fylde så meget...

Spekulationer, angst, usikkerheden omkring rollen som nogen MOR, rollen som voksen, rollen som  - Rollemodel. Men jeg er så glad for, at jeg har dig at støtte mig til. Har dine lyttende ører, modtager dine gode råd, tænker over dine tankevækkende spørgsmål. Ting der altsammen er med til, at gøre mig klogere på mig, og som er med til at jeg føler mig mere og mere klar til at blive MOR. Det er en rejse jeg glæder mig over, og som jeg TROR på, vil få en lykkelig afslutning. 

Tak fordi du hjælper alle os, der har brug for én som dig. Bliv ved med at lytte, give råd, spørge ind... og blive endelig ved med at være lige så skøn, varm, rummelig og hjertelig som du er. 

Tak fra en utrolig glad kvinde, som tror på, at det vil lykkes".

Christina, 39 år

Christina blev gravid under hendes forløb  

Stor støtte og forståelse

"Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jessie. Jeg tænkte først at et online forløb måske ikke ville give så meget som et fysisk forløb, men jeg blev positivt overrasket. Jessie er utrolig imødekommende, sød, forstående og omsorgsfuld. Jeg blev hurtigt tryg ved hende. En af grundene til at jeg valgte Jessie er, at hun selv har været igennem en lang rejse med fertilitetsbehandling. Jeg behøver ikke forklare så meget, da hun kender til behandlingerne, de fysiske og de psykiske gener hvilket har gjort det meget nemmere for mig. Hun er en stor støtte for mig. Hun har hjulpet mig med at kunne være i den hårde ventetid og kunne håndtere at mange af mine veninder bliver gravide på stribe. Derudover har hun udfordret mig på den gode måde til at mærke efter, hvad der giver mig energi og hvad der dræner mig i forhold til min prioritering af, hvad jeg bruger min tid på.

Jessie er der altid for mig på både gode og dårlige dage. Hun er min livline i mit forløb, og jeg er nu i gang med mit tredje IVF forløb". 

Sisse, 31 år

Sisse blev gravid i hendes forløb og trodsede alle ods på vejen hertil

Jeg havde glemt mig selv

"Selve forløbet hos Jessie har gjort min fertilitetsrejse en del nemmere, lettere og mere optimistisk. Opbygningen af sessionerne gjorde, at jeg tydeligt kunne mærke, at jeg var på en rejse, hvor jeg stille og roligt blev klædt bedre og bedre på. Og jeg fandt ud af, at jeg havde glemt mig selv et eller andet sted på rejsen og kun havde øje på målet. 

Min rejse gik ud på at komme hurtigst muligt frem, koste hvad det ville og de udfordringer jeg mødte på vejen, lukkede jeg øjnene for. Jeg kunne ikke være glad på andre menneskers vegne, ikke engang tætte veninder der blev eller var gravide.  Igennem coaching hos Jessie, kunne jeg mærke at forløbet begyndte hos mig selv, og ved at opbygge en tro på mig selv og ikke mindst ved at finde glæden i at gøre positive ting for mig selv, er jeg blevet stærkere til at håndtere udefrakommende forhindringer".

Cecilie, 31 år

Cecilie sluttede sit forløb med en sød lille hemmelighed 

Jeg bliver hørt, set og hjupet videre på fineste vis

Sessioner via telefonen/Zoom

"Jeg var lidt skeptisk overfor online coaching, da jeg tog kontakt til Jessie, fordi jeg ikke helt vidste om coaching var noget for mig og så endda online. Jeg var nok af den overbevisning af fysiske sessioner ville give størst udbytte. Men da jeg ikke umiddelbart kunne finde en fertiltitscoach i mit nærområde, gav jeg online coaching med Jessie en chance. Og hvor er jeg dog taknemmelig for det! Fra første sekund formåede Jessie at skabe en naturlig og tryg stemning. Hun er sød, imødekommende og meget nærværende. Jeg følte mig hurtigt godt tilpas i hendes selskab og hendes rolige sind, nærvær og positivitisme skinner i høj grad igennem skærmen. Jessie forstår om nogen at skubbe til mig og udfordre mig, hvilket jeg netop søgte. At hun selv har været igennem fertilitetsbehandling, gør bare at jeg har meget mere respekt for de ting, hun siger og jeg føler virkelig at hun forstår mig. Jeg bliver hørt, set og hjulpet videre på fineste vis.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til Fertilitetscoach Jessie Egedal".

Camilla, 35 år

Camilla er blevet gravid efter 4 års hårde prøvelser!

Et pusterum

 

“Jeg har forsøgt alt muligt, og efter 3 år i fertilitetsbehandling med IUI, som mislykkedes, IVF og aborter havde jeg meget svært ved at tro på, at det skulle ske. For mig har hele processen været ret så uoverskuelig, drænende og ensom. Og selvom jeg har familie og veninder, som har støttet op, er der bare ikke nogen, som forstår det, jeg gennemgår, og det føles enormt isolerende. Nogle dage har jeg stået på toilettet på jobbet og grædt, fordi jeg endnu engang har fået et negativt svar på prøven. For ikke at tale om den konstante venten på at skulle i gang eller venten på, om prøven nu var positiv, det er vildt hårdt at gå igennem. Så da en veninde foreslog mig at kontakte Jessie, var jeg egentlig et sted uden meget håb. Det har virkelig været godt for mig at få et pusterum, et sted hvor jeg ikke skulle begrænse mig selv eller tænke på, hvordan jeg fik sagt tingene. Og nu er jeg gravid!”

 

Maria, 40 år

 

Gravid og på vej mod en fødsel

Fokus på det positive

 

“Jeg mødte Jessie efter to mislykkede graviditeter, hvor jeg var usikker på alting, og om jeg kunne blive gravid igen. Mine søskende og veninder har allerede fået børn, så dagene kunne føles så uoverskuelige, når vi skulle være sammen, for jeg havde egentlig mest lyst til at begrave mig i min seng og ikke møde nogen andre. Efter at have talt med Jessie, ved jeg, hvor meget det betyder at blive rummet og mødt der, hvor jeg er. Selv på dage, hvor jeg kun har lyst til at græde, fordi det hele er så negativt og svært, har Jessie været en stor hjælp for mig. Hun formår med sit positive sind og gode redskaber at sætte fokus på mig og mine tanker og vende den negative spiral i hverdagen. Selvom jeg stadig har utallige ture til sygehuset, er de ikke helt så uoverskuelige mere, for jeg ved, at jeg ikke er alene om at håndtere de negative svar. Jessie har været en uundværlig support igennem fertilitetbehandlingen, og hendes tilgang har givet mig utroligt meget tryghed og styrke til at face alle andres graviditeter bedre. Jeg er ikke blevet gravid endnu, men nu har jeg redskaberne til at takle mine humørsvingninger og tanker, når jeg mest har lyst til at isolere mig selv for verden".  


Sanne, 38 år

En fantastisk støtte

“Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bruge en fertilitetscoach, men det har vist sig at være en fantastisk investering for mig. Jessie har hjulpet mig med at håndtere alt, hvad jeg går igennem, og hendes empati og store forståelse for det, der sker i mig, har hjulpet mig med at se mig selv med andre øjne. Det har hjulpet mig meget at vide, at Jessie selv har været igennem fertilitetsrejsen, så jeg har kunne tale frit uden at føle mig forkert. Den støtte ville jeg ikke være foruden i dag". 

Julie, 36 år

Det er blevet nemmere at håndtere nedturene

Jeg har prøvet rigtigt meget for at blive gravid. Akupunktur, kostændring, mere motion, fysioterapi – men der var ikke rigtig noget, som virkede, før jeg fandt Jessie. Måske fordi hun hjalp mig med at få ro i hovedet, håndtere negative svar og alle følelserne, som jeg har været alene med, imens jeg har været i behandling. Det vigtigste, jeg har med mig i dag, er værktøjer til at håndtere nedturene og ikke mindst mit humør, som kunne gå helt galt, når endnu en veninde fortalte mig, hun nu var gravid. Selvom jeg ikke er gravid endnu, kan jeg bedre håndtere de svære dage og huske at give mig selv lidt kærlighed og fokus! Så tak – selvom jeg ikke er der helt endnu".

 

Betina, 39 år

Betina er kommet med den skønneste tilbagemelding - hun er gravid