Om mig

Mit navn er Jessie Egedal, jeg har arbejdet som coach siden 2011 og certificeret Mastercoach hos Sofia Manning i 2012. Efterfølgende har jeg uddannet mig yderlig i England som Fertilitetscoach og Sorgvejleder, så du modtager den bedste støtte, uanset hvor i dit forløb du er. 

Mit speciale er fertilitetscoaching, fordi jeg selv har været igennem et langt forløb i fertilitetsbehandling – helt nøjagtigt 2190 dage eller 6 år med både kunstige hormoner, op- og nedture, skuffelser og to aborter, før jeg endte med at få mine to skønne børn.
Det var hårdt, opslidende og ensomt, og jeg oplevede desværre, at der ingen hjælp var at hente til alt det, der ikke handler om scanninger og hormoner. De mange nedture og skuffelser, frygten for aldrig nogensinde at blive mor og frustrationen over ikke bare at kunne blive gravid som alle andre kvinder.

Jeg har derfor dedikeret mit arbejdsliv til at gøre en forskel for både kvinder og mænd, der kæmper for at opnå en graviditet – enten naturligt eller gennem behandling – ved at tilbyde dem den hjælp og støtte, som jeg selv manglede. Min faglige baggrund kombineret med mine personlige erfaringer gør, at jeg ved rigtig meget om, hvad du/I går igennem i den måske sværeste og hårdeste tid frem mod en ønsket graviditet. Du vil derfor også opleve, at der ikke findes forbudte tanker eller følelser hos mig, og du kan føle dig tryg ved, at jeg sikkert har tænkt dem alle selv. Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe og støtte dig, så du ikke føler dig alene i fertilitetsjunglen. Så du kan lære at leve og ikke kun overleve på vejen mod en graviditet.

 
Lad os connecte på de sociale medier