Om mig

Mit navn er Jessie Egedal, jeg er uddannet Master coach fra Sofia Manning og har arbejdet som life coach siden 2011. Mit speciale er fertilitetscoaching, fordi jeg selv har været igennem et langt forløb i fertilitetsbehandling – helt nøjagtigt 2190 dage eller 6 år med både kunstige hormoner, op- og nedture, skuffelser og to aborter, før jeg endte med at få mine to skønne børn.

Det var hårdt, opslidende og ensomt, og jeg oplevede desværre, at der ingen hjælp var at hente til alt det, der ikke handler om scanninger og hormoner. De mange nedture og skuffelser, frygten for aldrig nogensinde at blive mor og frustrationen over ikke bare at kunne blive gravid som alle andre kvinder.

Jeg har derfor dedikeret mit arbejdsliv til at gøre en forskel for kvinder, der kæmper for at blive gravide – enten naturligt eller gennem behandling – ved at tilbyde dem den hjælp og støtte, som jeg selv manglede. Min faglige baggrund kombineret med mine personlige erfaringer gør, at jeg ved rigtig meget om, hvad du går igennem i den måske sværeste og hårdeste tid frem mod en ønsket graviditet. Du vil derfor også opleve, at der ikke findes forbudte tanker eller følelser hos mig, og du kan føle dig tryg ved, at jeg sikkert har tænkt dem alle selv. Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe og støtte dig, så du ikke føler dig alene i fertilitetsjunglen.

Kender du Fertilitetsliv.dk?

Jeg samarbejder med Fertilitetsliv.dk, som er et fantastisk online univers for alle kvinder og mænd som gennemgår ufrivillig barnløshed. Her kan du opleve, hvordan barnløsheden påvirker andre og hvordan fertilitetsbehandling føles i en dagligdag, hvor drømmen om et barn kan overskygge alt andet. 

Samarbejde med Fertilitetsliv.dk