infertilitet barnløshed fertilitetsbehandling
 

Coaching muligheder

Jeg tilbyder forskellige rammer for coaching, så du kan vælge det, der passer bedst ind i din hverdag, som sikkert er presset af både arbejde og aftaler på fertilitetsklinikken.

Når vi mødes første gang fysisk eller online, taler vi om din historie, og hvad du ønsker at få ud af vores tid sammen. Derefter varierer emnerne fra gang til gang, så du med de rette teknikker og redskaber, kan håndtere det som sker inden i dig, såvel som alt det der kan trigge dig på rejsen mod en graviditet.

Gratis samtale - en 30 min. smagsprøve til dig

Denne online samtale er for dig/jer, som:

  • Ønsker at blive klogere på, hvordan du bliver i stand til at håndtere den emotionelle belastning, tanker og livsændringer, som kan opstå på rejsen mod en graviditet
  • Oplever nye sider, som er svære at håndtere og rumme hos dig selv, en partner eller nære relationer
  • Ønsker at opleve kemien samt høre hvordan jeg konkret, vil hjælpe dig med at blive i stand til at skabe forandringer på rejsen mod en graviditet
Book en gratis samtale hos Fertilitetscoach Jessie Egedal Du har allerede prøvet alt for at blive gravid
 

Er jeg den rette coach for dig?

Det er så utroligt følsomt at kæmpe for en graviditet eller være i fertilitetsbehandling. 

Kemien i mellem os er derfor vigtig, så du får mest muligt ud af din coaching hos mig.. Du er derfor altid velkommen til at ringe og få en afklarende gratis samtale, hvor du kan mærke kemien, stille spørgsmål og høre meget mere om, hvordan jeg konkret kan hjælpe dig/jer.

Kærligst  

Jessie Egedal 

Fertilitetscoach og Sorgvejleder

Gratis samtale hos Fertilitetscoach Jessie Egedal