Coaching 1:1

Jeg tilbyder coaching  hos mig i Espergærde. Det kan have den fordel, at du kommer ud af dine vante rammer, og for nogle kan det være rart at kunne give slip på tankerne et nyt sted – og efterlade dem dér for igen at tage hjem i sine egne trygge rammer.

Online sessioner med Zoom

Hvis du gerne vil slippe for transporten, eller bor for langt væk til at vi kan mødes fysisk, så kan vi mødes på Zoom, hvor du kan nyde alle fordelene ved coaching i dine egne trygge omgivelser. Den eneste forskel fra 1:1 coaching er, at vi ikke sidder sammen fysisk.

Fertilitetsbehandling fik mig til at tvivle på mig selv

"I starten syntes jeg, at det var lidt underligt at skulle tale med et menneske, ,jeg ikke kendte om nogle meget personlige og følsomme emner over Zoom. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det faktisk fungerede super fint. Jeg oplevede, at ved at være i rolige og velkendte omgivelser, følte jeg mig mere afslappet og kunne nemmere give mig hen til f.eks. meditationerne, hvilket gjorde det meget nemmere at tage teknikker og redskaber til mig. Hjemme i trygge omgivelser følte jeg heller ingen stress eller forstyrelser udefra. 

I Jessie som coach oplevede jeg et meget tydeligt nærvær og tryghed, der gjorde at det hurtigt blev ubetydeligt at sessionen foregik online og ikke ansigt til ansigt. Rent praktisk var det også nemmere at få sessionerne til at passe ind i en travl hverdag - når jeg ikke skulle bruge tid på transport."

Cecilie, 31 år