Coaching for par

Oplever I, det kan være svært at rumme hinanden og give plads til hinandens forskelligheder følelsesmæssigt på rejsen mod en graviditet?

Mange par oplever at der opstå nye følelser, som kan virke enormt modsatrettede. Måske oplever manden et mindset, hvor følelsen er positiv og troen er stor på, det nok skal lykkes. Hvor kvinden kan opleve, at hun for hver cyklus påvirkes negativt i større og større grad og at tanker om, hvorvidt hun vil blive gravid fylder mere og mere.

Det kan skabe ensomhed imellem jer og manglende forståelse for hinanden - når I oplever rejsen mod en graviditet gennem meget forskellige følelser. Dels fordi I oplever, at blive udfordret mentalt og psykisk på en måde I ikke har prøvet før. Og dels fordi det kan være meget følsomt at sætte ord på noget der er så hårdt at være i. 

Gennem parcoaching skabes et rum, hvor I hver især kan komme til orde og fortælle om de følelser, der er opstået og ikke  mindst få skabt plads til en større forståelse imellem jer.

Alle sessioner er altid med fokus på redskaber, I kan anvende med det samme, til at håndtere den rejse I er på. Så der bliver plads til at leve og ikke kun overleve.