Transformerende gruppeforløb for kvinder i fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling kan føles som en rutchebane uden afslutning

Det kan være noget af et chock at finde ud af, at drømmen om en baby ikke er noget som sker helt af sig selv. For nu er du klar og har måske igennem længere tid forberedt dig, indrettet tilværelsen og fundet det perfekte sted at få børn. Men så sker der ingen ting.

I dag er det hvert fjerde par, som har brug for lidt hjælp til at få drømmen om et barn til at gå i opfyldelse.

Drømmen om at blive mor og livet i fertiltietsbehandling kan være enormt hårdt, krævende og udfordre kærligheden, venskaber og ikke mindst de nære relationer. Dagligdagen kan pludselig føles ligegyldig og svær at være i - i takt med at alle andre bliver gravide. Måske oplever du frygt og angst fylde i takt med at testen bliver ved med at være negativ og tankerne tager mere og mere plads i dig... hvornår bliver jeg mor og kommer det nogensinde til at ske?  

På gruppeforløbet for kvinder fokuserer jeg på netop dette, og lærer dig step by step, hvordan du bliver i stand til at håndtere, når drømmen om en baby lader vente på sig. Så du kan passe på dig selv følelsesmæssigt og psykisk og ikke mindst lære at leve livet og ikke kun overleve. 

Skriv mig på venteliste til næste forløb

Forløbet er for dig som er gået i gang med fertilitetsbehandling / har været i gang noget tid og som oplever

 • Det føles som om, alt i dit liv handler om hormoner, fertilitetsbehandling og besøg på klinikken fylder meget i din hverdag og dit liv
 • Det er svært at håndtere, når veninderne bliver gravide og deres liv fortsætter, imens du stadig kæmper
 • Mærker det er svært at håndtere alle de nye følelser som opstår, imens du prøver at blive gravid
 • Det er svært at tale med andre om, hvordan du virkelig har det indeni
 • At frygten for om du nogensinde bliver mor, fylder rigtig meget
 • Det er svært at bevare dit sociale liv

Gruppeforløbet er for dig som ønsker

 • Brugbare redskaber til at nedbringe stres i dagligdagen
 • At blive i stand til at forstå hvordan dine følelser kan guide dig til at træffe, de for dig, rigtige beslutninger. Så du mærker kontrollen igen
 • At blive i stand til at håndtere, når veninder og familie fortsætter livet, imens du finder en vej i dit eget
 • Et fællesskab hvor du trygt kan fortælle om tanker og følelser uden at skulle forklare eller minimere, hvordan du har det
 • Brugbare teknikker til at booste fertiliteten
 • Netværk som også kan støtte dig på svære dage, hvor vi ikke mødes

Boost fertiliteten, dit indre velvære og bliv i stand til at blive guidet af dine følelser, når alt du drømmer om, er en positiv graviditetstest og en baby i dine arme

Forløbet er for dig som er startet på fertiltietsbehandling eller som har været i gang noget tid.

Savner du et trygt fællesskab hvor du kan være ærlig om dine følelser og ikke mindst kan møde andre kvinder som også oplever hvordan ufrivillig barnløshed påvirker og forandrer hverdagen?

Vi mødes online 8 gange over 4 måneder a 2 timer hver gang.

Du vil blive introduceret for forskellige redskaber og teknikker, som vil gøre dig i stand til at håndtere ventetiden i fertilitetsbehandling, minimere stres på daglig basis, hjælpe dig når testen er negativ og ikke mindst gøre dig i stand til at blive guided af de nye følelser, frem for at blive saboteret.

At indgå i et gruppeforløb kan være enormt trygt og befriende,  du er ikke alene om dine tanker og følelser, og du kan skabe givende netværk med andre kvinder som også drømmer om en baby. 

Din investering for hele forløbet inkl. support udenfor sessionerne

Pris 4500 kr.