Stor støtte og forståelse

"Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jessie. Jeg tænkte først at et online forløb måske ikke ville give så meget som et fysisk forløb, men jeg blev positivt overrasket. Jessie er utrolig imødekommende, sød, forstående og omsorgsfuld. Jeg blev hurtigt tryg ved hende. En af grundene til at jeg valgte Jessie er, at hun selv har været igennem en lang rejse med fertilitetsbehandling. Jeg behøver ikke forklare så meget, da hun kender til behandlingerne, de fysiske og de psykiske gener hvilket har gjort det meget nemmere for mig. Hun er en stor støtte for mig. Hun har hjulpet mig med at kunne være i den hårde ventetid og kunne håndtere at mange af mine veninder bliver gravide på stribe. Derudover har hun udfordret mig på den gode måde til at mærke efter, hvad der giver mig energi og hvad der dræner mig i forhold til min prioritering af, hvad jeg bruger min tid på.

Jessie er der altid for mig på både gode og dårlige dage. Hun er min livline i mit forløb, og jeg er nu i gang med mit tredje IVF forløb." 

Sisse, 31 år

Sisse blev gravid i hendes forløb og trodsede alle ods på vejen hertil

2021

Jeg bliver hørt, set og hjupet videre på fineste vis

 Sessioner via telefonen/Zoom

"Jeg var lidt skeptisk overfor online coaching, da jeg tog kontakt til Jessie, fordi jeg ikke helt vidste om coaching var noget for mig og så endda online. Jeg var nok af den overbevisning af fysiske sessioner ville give størst udbytte. Men da jeg ikke umiddelbart kunne finde en fertiltitscoach i mit nærområde, gav jeg online coaching med Jessie en chance. Og hvor er jeg dog taknemmelig for det! Fra første sekund formåede Jessie at skabe en naturlig og tryg stemning. Hun er sød, imødekommende og meget nærværende. Jeg følte mig hurtigt godt tilpas i hendes selskab og hendes rolige sind, nærvær og positivitisme skinner i høj grad igennem skærmen. Jessie forstår om nogen at skubbe til mig og udfordre mig, hvilket jeg netop søgte. At hun selv har været igennem fertilitetsbehandling, gør bare at jeg har meget mere respekt for de ting, hun siger og jeg føler virkelig at hun forstår mig. Jeg bliver hørt, set og hjulpet videre på fineste vis.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til Fertilitetscoach Jessie Egedal".

Camilla, 35 år

Camilla er blevet gravid efter 4 års hårde prøvelser!

2021 

Jeg havde glemt mig selv

"Selve forløbet hos Jessie har gjort min fertilitetsrejse en del nemmere, lettere og mere optimistisk. Opbygningen af sessionerne gjorde, at jeg tydeligt kunne mærke, at jeg var på en rejse, hvor jeg stille og roligt blev klædt bedre og bedre på. Og jeg fandt ud af, at jeg havde glemt mig selv et eller andet sted på rejsen og kun havde øje på målet. 

Min rejse gik ud på at komme hurtigst muligt frem, koste hvad det ville og de udfordringer jeg mødte på vejen, lukkede jeg øjnene for. Jeg kunne ikke være glad på andre menneskers vegne, ikke engang tætte veninder der blev eller var gravide.  Igennem coaching hos Jessie, kunne jeg mærke at forløbet begyndte hos mig selv, og ved at opbygge en tro på mig selv og ikke mindst ved at finde glæden i at gøre positive ting for mig selv, er jeg blevet stærkere til at håndtere udefrakommende forhindringer".

Cecilie, 31 år

Cecilie sluttede sit forløb med en sød lille hemmelighed 

2020

En fantastisk støtte!

“Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bruge en fertilitetscoach, men det har vist sig at være en fantastisk investering for mig. Jessie har hjulpet mig med at håndtere alt, hvad jeg går igennem, og hendes empati og store forståelse for det, der sker i mig, har hjulpet mig med at se mig selv med andre øjne. Det har hjulpet mig meget at vide, at Jessie selv har været igennem fertilitetsrejsen, så jeg har kunne tale frit uden at føle mig forkert. Den støtte ville jeg ikke være foruden i dag". 

Julie, 36 år

2019