Online sessioner med Zoom/ telefon

Hvis du gerne vil slippe for transporten, eller bor for langt væk til at vi kan mødes fysisk, så kan vi mødes på Zoom eller telefon, hvor du kan nyde alle fordelene ved coaching i dine egne trygge omgivelser. Den eneste forskel fra 1:1 coaching er, at vi ikke sidder sammen fysisk.

Læs om denne kvindes oplevelse af online sessioner

"I starten syntes jeg, at det var lidt underligt at skulle tale med et menneske jeg ikke kendte om nogle meget personlige og følsomme emner over telefonen. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det faktisk fungerede super fint. Jeg oplevede, at ved at være i rolige og velkendte omgivelser, følte jeg mig mere afslappet og kunne nemmere give mig hen til f.eks. meditationerne, hvilket gjorde det meget nemmere at tage teknikker og redskaber til mig. Og  hjemme i trygge omgivelser følte jeg ingen stress eller forstyrelser udefra. 

I Jessie som coach oplevede jeg et meget tydeligt nærvær og tryghed, der gjorde at det hurtigt blev ubetydeligt at sessionen foregik online og ikke ansigt til ansigt. Rent praktisk var det også nemmere at få sessionerne til at passe ind i en travl hverdag - når jeg ikke skulle bruge tid på transport."

Cecilie, 31 år