Fast samarbejdspartner hos fertilitetsklinikkerne

Samarbejde

Jeg er enormt glad for at samarbejde med nedenstående klinikker og foreninger.

Som noget ganske særligt har disse klinikker besluttet, at det skal være en helt naturlig del af fertilitetsbehandlingen at patienterne tilbydes en samtale hos mig for at tage hånd om den psykiske påvirkning, som opstår på rejsen mod en graviditet.

Kvinder såvel som mænd kan gennem tiden i behandling opleve slitage på 

  • parforholdet
  • venskaberne
  • familierelationen
  • søskende
  • job

​Det kan være udfordrende at tale om noget så sårbart, samtidig med at du måske skal "uddanne" andre som kan have svært ved at rumme og forstå, hvad du gennemgår. Den del hjælper jeg med, så du som patient i behandling får hjælp og effektive redskaber til at håndtere alle typer følelser, til at minimere den psykiske belastning på daglig basis samt hjælp til at kommunikere dine behov til omverdenen omkring dig, så du kan opnå støtte og forståelse.

 

Fertilitets og sorgcoach fast tilknyttet hos Aagaard Klinik

Du finder mig som Fertilitets og Sorgcoach tilknyttet Aagaard. Alle patienter får, som en del af deres fertilitetsforløb, tilbudt en samtale med mig. Samtalen varer en time og kan tage udgangspunkt i de psykiske forandringer som kan opstå, følelserne eller hvordan livet påvirkes pga. af fertilitetsbehandling.

Klik her og læs mere om Aagaard Klinik

Samarbejder med Eodometrioseforeningen

Jeg samarbejder med Endometrioseforeningen både tilknyttet som Fertilitets og Sorgcoach. Jeg vil ligeledes afholde foredrag rundt i Danmark med fokus på de psykiske påvirkninger, som kan opstå i ved fertilitetsbehandling samt bearbejdelse af sorg grundet endometriose.

Klik her og læs mere om Endometriose foreningen