Fast samarbejdspartner hos Aagaard Klinik og Trianglen Fertilitetsklinik

Samarbejde

Jeg er enormt glad for samarbejdet med nedenstående klinikker og foreninger.

Som noget ganske særligt har Aagaard Klinik og Fertilitetsklinikken Trianglen besluttet, at det skal være en naturlig del af deres fertilitetsforløb,  at der medfølger en samtale hos mig, for at støtte den enkelte til at nedbringe de psykiske påvirkninger, som kan opstå på rejsen mod en graviditet.

Kvinder såvel som mænd kan gennem tiden i behandling opleve slitage på eks.

  • parforholdet
  • venskaber
  • familierelationer
  • søskende forhold
  • job

​Det kan opleves udfordrende at tale med andre, om noget så sårbart, og det kan føles svært at sætte andre ind i den verden, du bevæger dig i. Den del og meget mere hjælper jeg med, så du igennem fertilitetsbehandlingen får hjælp og effektive redskaber til at håndtere alle typer følelser. Så du bliver i stand til at minimere den psykiske belastning på daglig basis og støtten til at kommunikere dine behov til omverdenen.

Fertilitets og sorgcoach tilknyttet Fertilitetsklinikken Trianglen

Du finder mig tilknyttet som Fertilitets og Sorgcoach hos Fertilitetsklinik Trianglen. Alle patienter tilbydes en samtale hos mig som en naturlig del af deres fertilitetsforløb, uagtet hvilken behandling de modtager. Samtalen er online og kan bruges med fokus på det som føles svært, problematikker som er opstået eller noget helt tredje.

Klik her og læs mere om Fertilitetsklinikken Trianglen

Fertilitets og sorgcoach fast tilknyttet hos Aagaard Klinik

Du finder mig som Fertilitets og Sorgcoach tilknyttet Aagaard. Alle patienter får, som en del af deres fertilitetsforløb uagtet behandling, en samtale med mig. Samtalen varer en time og kan eks. tage udgangspunkt i den psykiske overbelastning som kan opstå, de svære nye følelser, hvordan livet påvirkes pga. af fertilitetsbehandling eller en udebleven graviditet.

Klik her og læs mere om Aagaard Klinik

Samarbejder med Fertilitetsliv.dk som Fertilitets og sorgcoah

Jeg samarbejder med Fertilitetsliv.dk, som er et fantastisk online univers for alle kvinder og mænd som gennemgår ufrivillig barnløshed. Her kan du skrive til mig eller tage fat i mig som fast behander, hvis du har brug for hjælp på din rejse.

Klik her og læs mere om Fertilitetsliv.dk

Samarbejder med FysFertilitet i Århus

Jeg samarbejder med FysFertilitet i Århus, da jeg har klienter fra hele Danmark, som oplever at kunne have brug for behandling af kroppen. Fysfertilitet er en større klinik, hvor der er flere fokusområder så både kvinden og manden kan få hjælp på rejsen mod en graviditet og hele vejen efter fødsel. 

Klik her og læs mere om FysFertilitet.dk