Et fællesskab for kvinder som oplever sekundær infertilitet

- når drømmen, er at skabe en lillebror eller lillesøster til barnet derhjemme, fylder

Dette community er for dig som mangler et sted, hvor du ikke behøver at forklare dine føleser, tanker og drømme om at få et barn mere. Et sted hvor du frit kan tale højt om det som er svært ved rejsen i fertilitetsbehandling, når dit første barn kom nemt og naturligt. 

Du kan møde andre kvinder, som lige som du oplever håbløshed, afmagt, tanker om hvor langt man skal gå for barn nr. 2 (3 eller 4), oplevelsen af sorg og til tider tabu over at ønske sig et barn mere. Det er helt op til dig selv, hvor meget du deltager og deler, men kigger du forbi, så smid et like til nogle af de andre kvinder, du møder på din vej. Så vi kan heppe og støtte hinanden og skabe et rum, hvor du kan slippe følelsen af ensomhed for en stund i selskab med andre, der lige som du drømmer om at opnå endnu en graviditet og at skabe en søskende

Svært ved at få barn nr. 2? Community for dig som ønsker andre kvinder at spejle dig i

Fællesskab for alle solomødre til børn gennem donation

Livet frem mod en beslutning om at gå solo ind i forældreskabet kan være fyldt med en enorm sorg, fortvivlelse samt fortvivlelse.

  • Er det egoistisk af mig at gå solo? 
  • Fratager jeg mit barn en far relation?
  • Skal jeg ikke have børn, hvis ikke det kan blive med en partner?
  • Hvordan kommer fremtiden til at se ud, når det bare er mig og mit barn?
  • Hvem kan hjælpe mig, hvis det hele brænder på?

Der kan være mange tanker og følelser, som melder sig på banen og som kan være svære at være i alene. Dette community er skabt med fokus på at netværke, spare med andre kvinder, som lige som du oplever livet, når det kan virke uoverskueligt svært eller når du mærker savnet til nogen at dele milepælene med. 

Så uanset om din rejse har været fyldt med længsel og håb om den eneste ene eller du måske ikke har skænket det en tanke - så er du velkommen lige her.

Community for solomødre til donorbørn